Kronobiológia

Mi is az a Kronobiológia?

A kronobiológia azt a jellemtulajdonságunkat írja ée, hogy milyen fizikai, érzelmi és szellemi adottságokkal születtünk meg. Az asztrológiával ellentétben, mely a bolygó és fényszögel állását nézi a születésünk pillanatában, és ezeknek a ránk gyakorolt hatását. Tehát az Univerzum hogyan bír befolyással ránk. A Kronobiológia ezzel szemben a Földet tekinti belyofásoló tényezőnek, hiszen azt mondja, hogy az Univerzum valóban hat ránk, de a földi életünket mégis talán egy kicsit jobban befolyásolja a Föld hatása.

Tehát : A születésünk pillanatában milyen hatással volt ránk a Föld bioritmusa, azaz milyen jellemzőket választottunk magunknak a földi életünkhöz.

Mit néz a kronobiológia?

A kronobiológia a fizikai, érzelmi és szellemi adottságainkat nézi. Mivel már régóta ismert a csakra fogalma, ezeket a jellemzőket a csakráink érzékenysége határozza meg.
Mennnyire nagy a fizikai aktivitásunk illetve mennyire vagyunk kitartóak. Milyen az érzelmi világunk, mennyire tudjuk megélni és kimutatni az érzelmeinket, valamint milyen gondolkodásmóddal születtünk.

Miért is jó ez?

Ezek személyiség vonások tudatában jobban megismerjük önmagunkat és jobban megismerjük a hozzátartozóinkat, gyermekeinket, feleségünket, férjünket. Jobban fel tudjuk mérni, hogy mi az amit elbírunk, mennyire vagyunk terhelhetőek egy bizonyos területen, illetve hol kell egy kis kompromisszumot bevállalnunk ahhoz, hogy jól működjenek a dolgaink.

Mi egyebet tud még a kronobiológia?

E tudomány segítségével, fel tudjuk térképezni a csakráink terhelhetőségét, és mivel a csakrák működése kihatással van az egészségünkre, így e segítségével meg tudjuk állapítani, hogy mely betegségekre vagyunk hajlamosabbak.

Miben tud segíteni még a kronobiológia?

A fent említett metegséghajlamokon kívül és önmagunk megismerésén túl
- társkapcsolati gondokra
- munkahely választásnál
- cégek HR tanácsadóinak a megfelelő munkatárs kiválasztásában

Hogyan zajlik egy kronobiológiai elemzés?

A születési dátumból már meg tudjuk állapítani a kronobiológiai képletet. Ezek után személyesen átbeszéljük és értelmezzük a leírtakat, és segítséget nyújtok a megakadásokban és az előrejutásban.

Ha ismerjük önmagunkat, jobban megértjük a körülöttünk élőket!

Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a homeopátiás vagy kinezológiai találkozó. Mind a két esetben az első alkalom 1.5 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. A következő találkozások már kevesebb időt vesznek igénybe.
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2020 Bodrogi Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square