Kronobiológiai elemzés, Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci 1452. április 15.
Anchiona, Olaszország
Kronobiológia elemzés

Fizikai 20 79 = 99 kolerikus
Érzelmi 25 18 = 43 hideg-szentimentális
Szellemi 29 29 = 58 gyakorlati-vegyes
Yin és Yang 74 126 200 össz életenergia

Csakrák/energia központok/, a hozzájuk tartozó számok és jelentésük:

1.csakra: Össz életenergiát mutató érték (200)
1.csakra: Fékező erő, mennyire megfontolt (20%)
2.csakra: Mennyire tud tartósan aktívan működni? (79%)
3.csakra: mennyire fontos magának? (25%)
4.csakra: mennyire fontosak mások? (18%)
5.csakra: Intuíció (29%)
6.csakra: Logika (29%)

A 200 értékű össz életenergia esetén egy alacsony életenergiáról beszélünk. Ezeknek az embereknek fontosak a barátok, a baráti kapcsolatok. Szeretik a csendesebb helyeket, a meghitt összejöveteleket.

Női-Férfi össz energiák:

Befogadó /női/ 74 Kiáramló /férfi/ 126

A Yin, mint női energia alacsonyabb értéket mutat , mint a Yang 126-os értékű, férfi energia. Ez azt mutatja, hogy kifelé egy kicsit erőteljesebben kiforduló emberről beszélünk, aki szeret beszélni, segíteni másoknak. Kicsit türelmetlenebb is.

Fizikai szint jellemzői: 20-79 = 99 kolerikus

Leonardo da Vinci fizikai adottságaihoz két szempontot kell érteni, az első a szex csakra, az alacsony fékezőerő (20%), második a gyomor csakra, magasabb mértékű aktivitási értéke (79%).
Az első szám érték arról árulkodik, hogy türelmetlen, kevésbé figyeli meg az embereket, tárgyakat, felületesebb, inkább a saját világában él, A külső világot nem olyannak látja mint amilyen a valóságban. De ez nem is csoda hiszen nem ér rá észrevenni a valódi világot, mert a saját sürgölődése lázában él, a saját cselekvésére figyel.

Ehhez párosul az aktivitási értéke, amivel az egyén könnyen és gyorsan alkalmazkodik az új feladatokhoz, a változó körülményekhez. Gyorsan vált a különböző szituációkban, fürge és mozgékony. Az új dolgok keresésére törekszik. Igényli a változatosságot és állandó új élmények után kutat. Hatalmas nyitottság jellemzi a világra. Nem okoz nála stresszt, ha több feladatot kell egyszerre ellátnia.
Kifejezetten idegesíti a monoton, változatosságtól mentes feladat.
Hogy a teljes képet megkapjuk, mindig a két szám össz értékét kell vennünk, alapul véve két összetevőt. Ezek alapján
Leonardo da Vinci egy kolerikus alkat.
Mozgékony, visszatarthatatlan, nagyon gyorsan megy előre a céljai eléréséhez, nehezen áll meg. Kicsit introvertált, túlnyomó részt a saját ötletei irányítják. Leonardo da Vinci hangulatember. A hangulata alapján cselekszik és érzékeli a világot. Nincs ideje a pesszimizmusra, hiszen az állandó tenni akarása, új dolgok teremtése hajtja előre. Alvásigénye kevés. Elmondható róla, hogy munkamániás. Nem igényli a túlzott szabadságot, egyedüllétet, szereti magát körbe venni emberekkel.

Érzelmi szint jellemzői: 25 - 18 = 43 hideg - szentimentális

Leonardo da Vinci érzelmi adottságaihoz két szempontot kell érteni, az első a szív csakra alacsonyabb értéke (25%), és második a torok csakra ugyan csak alacsony mértékű (18%).
Az első szám érték arról árulkodik, hogy kevésbé tudja kinyilvánítani az érzelmeit. Nem annyira fontos neki a saját szükséglete.

Ehhez párosul a második értéke, amily alapján látjuk, hogy Leonardo da Vinci-nek kevésbé fontos a környezete. Minden érzelmi kifejezés belül zajlik.Sosem mondja ki hangosan, hogy mi szeretne, inkább utal rá, megértetve környezetét pillanatnyi érzéséről, hogy más öntse szavakba a kívánásait. A külvilág nem sokat érzékel a belső érzelmei lefolyásáról.

Leonardo da Vinci érzelmi adottságát azért nevezzük hideg - szentimentálisnak, mert érzékeny, porcelán törékenységű lélek, bár ezt nem mindig veszi észre a környezete. Befelé forduló, a saját belső világában él. Ez a tulajdonsága már a fizikai is megjelent nála. Lelkileg sérülékeny, feszült, inkább magába fojtja az érzelmeit mivel az érzelmek kimutatását veszélyesnek érzi. Amit mutat kifelé, abból nehéz megállapítani, hogy hogyan is érzi magát. Sokszor látszik kiegyensúlyozottnak , a kívülálló nem tudja megállapítani az arcának kifejezéséről vagy a viselkedése alapján, hogy mit érez, sőt néha érzéketlennek is tűnhet. Intenzív érzelmei vannak, de ezek csak belül zajlanak le .

Szellemi szint jellemzői: 29 - 29 gyakorlati vegyes

Leonardo da Vinci szellemi adottságához két szempontot kell megvizsgálnunk. Az első a harmadik szem csakra mester szám (29 %) és a második a korona csakra, mely ugyan csak mester szám ( 29% ). Elmondhatjuk, hogy ezek az emberek géniuszok.

Mivel mind a két érték mester szám, ezért nagyon jók az “antennái” az univerzumból érkező energiákra, tudásra. Korának meghaladó gondolkodás jellemzi, hiszen a tudását nem a földön szerzi, hanem az univerzumból kapja. Jók a megérzései és belső ösztöne.

Leonardo da Vinci szellemi adottságát gyakorlati-vegyesnek hívjuk, mert kiegyensúlyozott az két agyféltekének a működése. Elmondhatjuk róla, hogy kreatív, gyakorlatias ember. Általában a jelennel foglalkozik, hogy most mit és hogyan tud megvalósítani, megtervezni. Mindenre megtalálja a legegyszerűbb megoldást, semmit sem bonyolít túl, hisz az ésszerűség, a használhatóság fontos a számára. Fontos neki az eredmény, hogy eredményes legyen abban amit csinál. Rugalmas, élelmes, jól alkalmazkodik a különböző üzleti ügyekben is.

Betegség hajlam:

A szex csakra alacsony értéke miatt, elmondható, hogy hajlamos lehet a hormonális megbetegedésekre vagy akár szexuális problémái is lehetnek.

A szív csakra értéke is igen alacsony, ezért a szív és érrendszeri, keringés problémákra hajlamos.

Mivel a torok csakra érték a legalacsonyabb, így leginkább a felső légúti, légzőszervi problémák jellemzők inkább.

Összevetve a csakrák gyengeségeit, mivel a szív és a torok csakra működése korlátozott, és ez a két csakra egymásra igen erős hatással van, nagyon oda kell figyelni az vérműködésre, a vérkeringésre, a vér megfelelő oxygén ellátására.

Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a homeopátiás vagy kinezológiai találkozó. Mind a két esetben az első alkalom 1.5 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. A következő találkozások már kevesebb időt vesznek igénybe.
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2021 Bodrogi Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square