Hogyan lehetünk sikeresek homeopátiával ?

Homeopátiás sikerturbó! - Lehetséges? Derítsd ki!

Szoktál egyhelyben toporogni, ahelyett, hogy haladnál a kitűzött célod felé? Amikor elakad az életünk, sokszor az okok helyett a tüneteket akarjuk orvosolni. A homeopátia a leki folyamatokat is segítheti !

Mi a sikeres szó jelentése ? (személy, folyamat, változás, időszak, dolog), amely a célként megjelölt állapotot, helyzetet vagy hatást elérte.
Siker + es = Kedvező végeredmény; olyan helyzet, állapot vagy következmény, ami korábbi elvárásainknak tervünk elért céljaként megfelel, és arra tudatosan törekedtünk, szándékunk irányult rá.

Magabiztosabbá válni homeopátiával

Ha a céljainkat így végig tudjuk vinni és elérjük a sikert, akkor igazán boldogok, magabiztosak, kiegyensúlyozottak és egészségesek lehetünk. De mi van akkor,ha ezt a sikert rögös úton értük el és már nem is annyira sikernek éljük meg? Vagy esetleg megbotlottunk, talán elestünk és letértünk a sikerre vezető útról. Előfordulhat, hogy haladunk az úton, de beütött a nem várt esemény.
Voltál már így? Ott álltál már majdnem a siker kapujában, de valami mégsem engedett tovább lépni. Van egy akadály, egy gát, amit nem tudunk lebontani.

Ezek a hátráltató tényezők lehetnek lelki vagy fizikai okok.

Mi áll a sikered útjában? Törd át a gátat erővel, vagy bontsd le gyengéd módszerrel     

Mi áll a sikered útjában? Törd át a gátat erővel, vagy bontsd le gyengéd módszerrel

Sokszor nem is tudjuk, hogy miért van migrénes fejfájásunk vagy miért jön mindig elő a bőrproblémánk, az allergiánk, esetleg miért pont a legrosszabbkor leszünk már megint betegek vagy kapunk egy sokkoló hírt.

De általában ezekre a vissza-vissza térő tünetekre nem is nagyon fektetünk sok figyelmet, sokkal inkább elnyomjuk egy fájdalomcsillapítóval, krémmel vagy egyéb gyógyszerrel. Pedig ezek mind figyelmeztetések. A szervezetünk figyelmeztet minket, hogy valamit még nem rendeztünk le.

Áss le a gyökerekig

Amíg az alapprobléma nincs meggyógyítva, addig mindig szembesülni fogunk ezekkel a hátráltató tényezőkkel. Ha pedig folyamatosan elnyomjuk ezeket a segély kiáltásokat, akkor még markánsabb tünetekben fog jelezni a testünk, hogy valami nincs rendben a mélyben.

De ilyen esetekben is gondoljunk a homeopátiára. Hiszen a homeopátia nem csak az akut betegségekben lehet a segítségünkre, hanem a krónikus folyamatoknál az alap probléma megértésében és egyensúlyba hozatalában is. Ezért fordul sok terapeuta a homeopátiás gyógytás felé és ezért lesznek a homeopaták lelki rezdülésekre érzékeny segítők, szakemberek. A test és a lélek folyamatai nem válnak el egymástól.

Amikor az alapokat vissza állította szervezetünk a homeopátia segítségével, a kiváltó problémát sokkal gyorsabban felszínre lehet hozni és a benne rejlő tanítás is gyengédebb lesz. Ha a probléma feltárult akkor léphetünk tovább a sikerre vezető útra. S ahogy haladunk az utunkon, azt fogjuk észre venni, hogy már nem akadályoz semmi, mert kiegyensúlyozottak, energikusak vagyunk mivel az alapprobléma megoldásával ezek a tünet figyelmeztetések is eltűntek.

A homeopátia nem csak a fizikai egészséges állapotot tudja helyre állítani és annak hosszan tartó megtartását hanem a szellemi és mentális jólétet is, ezzel együtt a kiegyensúlyozott energetikus vitalitást.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square