Rólam

Homeopátiát már 13 éve alkalmazom családom és a saját magam gyógyulására.

Homeopátiás tanulmányaimat 2008-ban kezdetem el a Magyar Orvosi Homeopata Egyesület keretein belül, majd folytattam a Centre for Homeopathic Education, magándiplomás szakon, ahol a sikeres szakvizsga és diploma megvédés után megkaptam a kitűnő “A” minősítéssel rendelkező diplomámat.

Kineziológiából 2010-ben tettem le kitűnő eredménnyel a szakvizsgát és kaptam kézhez az oklevelet.

Miért is kezdtem homeopátiát tanulni?

Kisfiam krónikus mandulagyulladástól szenvedett 3 évesen. Több antibiotikum kúrán voltunk már túl, sajnos mindig csak részleges gyógyulással, de folyamatos visszaeséssel. Akkor találtam rá a homeopátiára. Egy kedves homeopata ajánlotta figyelmembe a laikus képzéseket. Természetesen az összes képzésen ott voltam, de nem volt elég, több tudást akartam. Jelentkeztem a Magyar Orvosi Homeopata Egyesület orvosi homeopata képzésére, melyet sikeresen elvégeztem, majd folytattam tanulmányaimat az angol főiskolában. De ezzel a tanulásom nem ért véget. Folyamatosan képzem magam magyar és külföldi szemináriumokon egyaránt. Végzek egyéni kutatásokat és több nemzetközi homeopátiás csoporttal együtt, mint team, dolgozunk, kutatunk és gyógyítunk. Megjelent szakmai könyvem angol nyelven nemzetközi kiadásban, nemzetközi szaklapokban jelentek meg cikkeim és hazai portálokon is lehet olvasni írásaimat.

Kisfiam azóta már nagyfiú és köszönjük jól van a mandulája.

Mi fogott meg a homeopátiában?

Elsősorban a holisztikus személete ragadott magával. Hiszem és meg is tapasztaltam, hogy egy embert nem lehet csak a betegségében, egyes részleteiben látni. Az ember egy teljes egészet alkot a betegségével és egészségével, gondolataival és problémáival, az összes tudott és nem tudott öröklött hajlamaival, az élete során őt ért környezeti hatásokkal. Nagyon fontos számomra ennek az egységnek az energia szintje, a betegséghez, gyógyuláshoz való viszonya. Ezek összességének a tudatával és felismerésével hiszem és törekszem arra, hogy egy igazi gyógyulás legyen elérhető. Ez a komplex kezelés nagyon jól megvalósítható a homeopátia segítségével.

És hogy jött a kineziológia?

Nagyon sok esetben nincs szó betegségről, csak valahogy elakadtunk. Nem tudjuk merre tovább, vagy miért nem sikerül valami az életben, amit nagyon szeretnénk. Miért nem mennek a dolgok úgy ahogy mi szeretnénk? Talán nem is vagyok rá képes? Vagy mi az az akadály amin nem tudok átlépni? Ezekkel a kérdésekkel én is szembesültem életem során. Egy ilyen lelkizős, délután mondta nekem egy kedves barátnőm, hogy miért nem vagyok kineziológus, akkor tudnék segíteni a problémáin. Hogy mi? Mi az a kineziológia?……………… És beiratkoztam az Európa Akadémia kineziológus képzésére. Egy hihetetlen önismereti folyamaton mentem keresztül, mely rávilágított az addigi problémáimra. Ezt a tapasztalást és segítséget szeretném megadni mindenkinek, akik hasonló kérdéseket tettek már fel maguknak és azoknak is akik még nem.
    BIOREZONANCIA ?

    Szakmai évem során mindig is nagy figyelmet fordítottam a továbbképzéseimre. De nem csak arra, hogy figyelemmel kísérjem és               megtanuljam  a legújabb tanításokat, hanem , hogy még újabb ismeretek megtanulásával tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. Így         találkoztam a biorezonanciával, melyből 2019-én tettem le a szakmai vizsgát sikeresen. Azóta még hatékonyabban segítem a                       gyógyulási folyamatokat és kimutathatóvá vált a gép a segítségével a szervezetünkben betegséget okozható méreganyagok.

Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás és mind kineziológiai beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2022 Bodrogi Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square