Immunerősítés, Egészségmegőrzés, Erőnlét Homeopátiás segítség

 

Kezdődik a tél, és sorra jönnek a megfázások, influenza és sok egyéb téli betegségek. Nem is csoda hiszen jobban össze vagyunk zárva a hideg miatt, már nem tartózkodunk annyit a szabad levegőn, mint tettük ezt a jobb időben. Most szeretnék megosztani néhány praktikus ötletet, amivel az immunrendszerünket fel tudjuk készíteni a támadásokra.

Echinacea - A kasvirág, mely már a népi gyógyászatban is bizonyította hatékonyságát. Az immunerősítő és az antibakteriális hatóanyagok keverékét tartalmazó csodálatos szer.

Vincetoxicum - A méreggyilok. Nevét is a méregellenes hatóanyagáról kapta. Leggyakrabban a vírusok által okozott betegségek megelőzésére és már a kialakult viral  betegségnél alkalmazzuk.

Thymuline -  A thymuline a csecsemőmirigy hámsejtjeiben keletkezik. A tymuline hormon szerepet játszik a sejtes immunitásban résztvevő T sejtek differenciálódásában, a T sejtek és természetes  ölősejtek (ezek a sejtek pusztítják el többek között a vírussal fertőzött, vagy tumoros sejteket is) működésében. Így fontos feladatot lát el a természetes védekezés folyamatában.

Influenzinum - Influenza vírus törzsekből készült homeopátiás készítmény. Az Influenzinum fokozza a szervezet influenzával szembeni ellenálló képességét. Ez a természetes "oltó anyag" nem tartalmaz higanyt és egyéb nehézfémet, mely a szervezetben lerakódna, és nem tudna kiürülni.

Béta - glükán - A béta glükánoknak több forrása ismert, beleértve az élesztőből, baktériumokból, gombákból és gabonafélékből származó béta glükánokat. Legfontosabb ismérvük, hogy erősíti a szervezet védekező képességét. Fő feladata az immunrendszer első védelmi vonalát alkotó immunsejtek aktiválása, amelyek elfogják és elnyelik az összes idegen anyagot (baktériumok, vírusok stb.) figyelmeztetik és mozgósítják a védekező rendszert, felismerik és elpusztítják a mutáns sejteket.

Egyéb természetes immunerősító praktikák !


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square