Körömgomba kezelése homeopátiával

Most egy személyes történetet szeretnék megosztani. Nem olyat, ami a pácienseimmel történt, hanem ami velem.

Senki sem büszke arra, hogy ha körömgombától szenved. Nem túl esztétikus kimenni úgy az utcára nyitott cipővel, hogy mindenki láthassa hogyan is néz ki a lábunk. De még saját magunk számára sem jelent szép látványt. Nos ez történt velem is.

A történet már jó pár évre visszamenőleg kezdődött azzal a banális balesettel, hogy éppen szereltem a lányom legújabb ágyát, de sajnos nem voltam elég óvatos és ráejtettem egy vas keresztrudat a lábfejemre. Akkor nem is sejtettem, hogy melyik részét a lábamnak ütötte meg a rúd, csak azt tudtam, hogy eléggé fáj. Pár nappal később a fájdalom csaknem tudott elmúlni és a nagyujjam picit meg is duzzadt. Aztán ahogy teltek-múltak a napok, a duzzanat átváltott egy szép kis körömgombává.

És elkezdődött a kálvária. Először az jutott az eszembe, hogy én biztosan nem akarok antimikotikus ( gomba ellenes szer ) gyógyszer szedésébe belekezdeni, mert tudtam, hogy ezek a gyógyszerek eléggé megterhelik a májat. Elkezdtem nézegetni, hogy milyen homeopátiás szert is tudnék beszedni, de sehogy sem tudtam eltalálni magamnak a megfelelő készítményt.

Az interneten barangolva bukkantam rá egy specialistára, aki Németországban tanult és 100% eredménnyel tudja gyógyítani a legproblémásabb körömgombát is, még az olyat is - ami egyébként sajnos rám is jellemző volt - ami körömágy érintett. Szóval bejelentkeztem hozzá, és nagyon kedvesen fogadott. Azzal kezdte, hogy lefotózta a lábujjamat, azt rátette a számítógépre és kinagyította, hogy láthatóvá váljon a probléma igen részletesen. Majd közölte, hogy gyönyörű gombám van, de az egyetlen kezelés amit tud nekem adni, amit egyébként nemrég hozott Németországból és ez most a leghatékonyabb, hogy leszedi a körmömet és egy villanófényes kezeléssel kiöli a gombát. Emellett még azt is mondta, hogy egy sterilizáló géppel a cipőimet is gombátlanítsam. Tehát levette a körmöm, végig mentem a villanófényes, nem mondható, hogy fájdalmatlan kezelésen, megvettem a sterilizáló gépet és megállapodtunk abban, hogy 2 hónap múlva visszamegyek hozzá.

Visszamentem, megint lefotózta és mondta, nincs már gomba, tehát örülhetünk. Ahogy kezdett visszanőni rendesen a körmön, a gomba sajnos megint ott volt, tehát újra vissza mentem a specialistához, hogy sajnálom, de mégsem múlt el pedig mindent betartottam amit kért, sterilizáltam ezerrel a cipőimet még azt is amit nem hordtam. Azt mondta, hogy ez nagyon furcsa mert ilyen még soha nem fordult elő, de nem baj, garanciában megint megcsinál mindent. Levette megint a körmöm stb... Azt mondta, hogy ez most már tuti végleges és nem lesz többi panaszom a gombával.

Bárcsak így lett volna.

2 körömleszedés és villanófényes kezelés után a gomba úgy döntött, hogy nem adja fel, és együtt akar élni velem a lábujjamon.

Ekkor döntöttem úgy, hogy elmegyek és belevágok ebbe a májat nem kímélő antimikotikus kezelésbe. Vérvétel előzte meg a kezelést, szerencsére minden rendben volt így megkaphattam a gyógyszert. 1,5 hetes kezelés volt, brutál dózisban, de mondtam magamban, hogy nem baj, de legalább nem lesz körömgombám.

Ez idő alatt, ahogy visszanőtt másodszor is a körmön, azonnal megint lakkozni kezdtem a lábujjaimat is. Mindig is lakkoztam de akkor még inkább odafigyeltem rá.

A bőrgyógyász mondta, hogy várjunk a gyógyszer szedése után, mert el kell telnie egy kis időnek, de biztosan nem lesz a jövőben panasz.

Én vártam, de panasz az volt.

Elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki ugyancsak javasolta az antimikotikus gyógyszert, de most már biztos, hogy hatni fog, mert 2x ismételve tuti biztos. Vérvétel ..... Gyógyszer ...... Várás .........

A tuti biztos elmaradt.

Azután próbálkoztam én mindennel. Semmi eredmény. 4 év telt el az ominózus baleset óta és még mindig egy lakótárssal éltem együtt. Elkezdett a körömágyam felduzzadni, a köröm megvastagodni. Ekkor úgy határoztam, hogy most a kezembe veszem én a problémámat és megoldom. Feltettem magamnak a kérdést, hogy mit csinálnék ha most én a saját páciensem lennék.

Vettem mintát a körmömből és csináltam belőle egy homeopátiás gyógyszert. A homeopátiában ez egy elég ismert eljárás, hogy a beteg saját betegségéből ( nyálból, vizeletből, váladékból stb... ) csinálnak homeopátiás gyógyszert és ezzel gyógyítják meg azt. Ezt nevezik izopátiának.

Ezzel a homeopátiás szerrel " Viktoria Titka " - párom nevezte el így - kezdetem el gyógyítani a körmömet. Először azt vettem észre, hogy a körömágy duzzanat kezd elmúlni és a körömvastagodás is megszűnt, és végre azonos vastagságú az összes körmömmel. A körmöt könnyebben lehetett már vágni. Ahogy nőtt a köröm úgy nőtt le a körömgomba is. Már nem volt fent a körömágynál, ahogy 4 évig folyamatosan, hanem szépen halad a köröm vége felé. Pár hónap kezelés után végre elmondhatom, hogy lakótárs nélkül vagyok és újra akár körömlakk nélkül is kimehetek az utcára nyitott cipőben.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2023 Bodrogi Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square