Másnaposság

 Bárkivel megeshet, nem kell ahhoz alkoholistának lenni, hogy másnaposok legyünk. Egy jól sikerült este vagy buli után, amikor  egy kicsit többet ittunk a kelleténél, másnap elég kellemetlenül tudjuk magunkat érzeni. Nehéznek érezzük a testünket, nem tudunk gondolkodni, mert a fejünk zavaros, sápadtak vagyunk  és elég vad lehet a kinézetünk is. Fényérzékeny lehet a szemünk, a szánk kiszáradt, hányingerünk van, forog velünk még a világ, rekedtes a hangunk, fáradtak és gyengék lehetünk.

Két nagyon hasznos szert ajánlok másnaposság esetére:

NUX-VOMICA

Ha erős fejfájással küszködünk, mely felerősödik ha járkálunk, vagy ha kimegyünk a szabad levegőre.

Ha hányingerünk van de csak öklendezünk vagy ha van hányás, annak ellenére sem múlik el.

Ha piros és száraz a szemünk, és erősen érzékeny a fényre.

CARBO-VEGETABILIS

Ha csak hányingerünk van.

Ha nagyon erős fejfájással küszködünk de szabad levegőn jobban érezzük magunkat.

 

Egy jó tanács. Ha már alkoholt iszunk, nagyon fontos a víz utánpótlás. Minden egyes korty alkohol után ugyan annyi korty vizet is igyunk. Így megkíméljük szervezetünket a kiszáradástól és talán jobban és gyorsabban át is vészelhetjük a másnapos állapotot.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás és mind kineziológiai beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2022 Bodrogi Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square