Másnaposság, ahol a homeopátiás segítség elkél

 Bárkivel megeshet, nem kell ahhoz alkoholistának lenni, hogy másnaposok legyünk. Egy jól sikerült este vagy buli után, amikor  egy kicsit többet ittunk a kelleténél, másnap elég kellemetlenül tudjuk magunkat érzeni. Nehéznek érezzük a testünket, nem tudunk gondolkodni, mert a fejünk zavaros, sápadtak vagyunk  és elég vad lehet a kinézetünk is. Fényérzékeny lehet a szemünk, a szánk kiszáradt, hányingerünk van, forog velünk még a világ, rekedtes a hangunk, fáradtak és gyengék lehetünk.

Dehidratáció
Az alkohol vízhajtó hatású, fogyasztása ugyanis csökkenti egy olyan hormon termelődését, mely a szervezet hidratálásáért felelős. Fél liter sör elfogyasztása nagyjából 280 ml folyadék elvesztését okozza. Ez alapján ki lehet számolni, hogy egy egész éjszakán átnyúló mulatozás milyen vízhiányt eredményezhet a szervezetünkben.

A vízzel együtt a szervezet egészséges működéséhez szükséges elektrolitok is távoznak a szervezetből, ami a veséket még keményebb munkára készteti.

A kiszáradást egyszerűen úgy előzhetjük meg, ha több folyadékot fogyasztunk. Figyeljünk rá, hogy egy pohár vizet minden alkoholos ital után megigyunk. Ezzel nemcsak a szervezet hidratáltságát őrizhetjük meg, de több idő telik el egy-egy pohár ital elfogyasztása között is, melynek köszönhetően a májnak is több ideje marad az alkohol lebontására.

 

Két nagyon hasznos szert ajánlok másnaposság esetére:

NUX-VOMICA

Ha erős fejfájással küszködünk, mely felerősödik ha járkálunk, vagy ha kimegyünk a szabad levegőre.

Ha hányingerünk van de csak öklendezünk vagy ha van hányás, annak ellenére sem múlik el.

Ha piros és száraz a szemünk, és erősen érzékeny a fényre.

CARBO-VEGETABILIS

Ha csak hányingerünk van.

Ha nagyon erős fejfájással küszködünk de szabad levegőn jobban érezzük magunkat.

 

Egy jó tanács. Ha már alkoholt iszunk, nagyon fontos a víz utánpótlás. Minden egyes korty alkohol után ugyan annyi korty vizet is igyunk. Így megkíméljük szervezetünket a kiszáradástól és talán jobban és gyorsabban át is vészelhetjük a másnapos állapotot.

Egyéb Tippek !


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square