Hasmenés, folyékony széklet gyógyítása homeopátiával

Kezdődik a nyár, egyre többet eszünk gyümölcsöt, fagylaltot, megyünk strandra vagy tópartra, utazunk külföldre és bármennyire is nem akarjuk de belefutunk egy jó kis hasmenésbe. Kivel nem fordult ez elő!? Ha szerencsések vagyunk, átmegy rajtunk könnyen, de aki nem túl szerencsés az bizony élvezhette már a kórházak és az infúziók vendégszeretetét.

Szeretnék pár praktikus ötletet adni, hogy egy kicsivel gyorsabban és könnyebben átvészeljük ezt a nem túl kedves állapotot, ami természetesen nem csak nyáron fordulhat elő:

ARSENICUM ALBUM:

Ha elég sűrűn látogatjuk az illemhelységet és ettől gyengék vagyunk, plusz még a hasunk is fáj, pláne, hogy túl sok érett vagy éppen éretlen gyümölcsöt ettünk vagy gyanakodunk, hogy egyéb más ételtől ronthattuk el a hasunkat.

VERATRUM ALBUM

Ha ez a hasmenés már nagyon nagy mennyiségű, nagyon erősen fáj a hasunk, és itt is ételtől kaphattuk a mérgezést ( járhat hányással is ).

PHOSPHORUS

Amikor a hasmenés már több napja fenn áll, már igazából nem is fáj a hasunk csak víz szerű a székletünk és elég gyakori, akár mennyi ételtől vagy italtól is azonnal rohanunk.

PODOPHYLLUM

Ha túl sok gyümölcsöt ettünk, vagy az utazás során alakul ki egy heveny hasmenés minden mérgezést kizárva, és jellemző a hangos bélkruttyogások, de az illemhelységen nem érzünk fájdalmat a székelés során, gondoljunk erre készítményre.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square