Székrekedés, szorulás, nehéz székelésre homeopátiás megoldás

A normális bélmozgás minden embernél más és más. Vannak akik minden nap akár többször is el mennek az illemhelységbe, de vannak olyanok is akik csak minden második vagy harmadik nap tudnak könnyíteni. Akkor van gond, ha a természetestől eltérően akár több napon keresztül sincs széklet, és már kellemetlenséget, esetleg fájdalmat is okoz a székelés hiánya.

Sokan az utazásaik során szembesülnek ezzel a problémával először. Otthon minden ok, de ahogy elutaznak más országba, nem megy.

Most néhány praktikus homeopátiás szert ajánlok, ami megkönnyíti a székelési problémákat.

Ha több alkalommal is előfordul székrekedés vagy akár már krónikussá is vált, érdemes szakemberhez fordulni.

Alumina : Nehezére esik lágy székletet üríteni. A széklet maga nagyon száraz és ragacsos, sok wc papírt igényel a tisztítása.

Bryonia : Nagyon nehéz a székletürítés. Kemény, száraz a széklet, olyan sötét a színe, mintha szén lenne.

Graphit : Nincs székelési inger. Úgy telhetnek napok, hogy egyáltalán nem is érez ingert. A széklet maga kerek bogyók formájában ürül, melyek nyálkával vannak egymáshoz ragadva. Az ürítés fájdalmas, ki is repedhet a végbélnyílás.  Az anus székelés után is még fájhat.

Natrium muriaticum : Kemény és porózus széklet, ami enyhe vérzést is okozhat. Szúró fájdalom a végbélben. Anus szűkület, vérzés és fájdalom jellemző erre a szerre.

Nux vomica : Ez annak az embernek a szere, aki hashajtó nélkül nem tud elmenni wc-re.  Egyszeri nux vomica lefekvés előtti bevétele, segít elhagyni a hashajtót akár több napra is.

Silicea : A szégyenlős széklet. Elkezdődik a székelés majd visszamegy. Nem tudja kinyomni.

Sulphur : Anus berepedezés miatti fájdalmas székletürítés. Vagy van inger de a végkifejlet eredménytelen. Égő fájdalom is jelentkezhet a végbélben. A széklet általában kemény, sötét színű és száraz.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square