Szemölcsök kezelése homeopátiával

A szemölcs bőrkontaktus útján terjedő vírusos megbetegedés, amely nagyon gyakran érinti a 10-16 éves korosztályt. A talpon, a kezeken, a körmök körül jelenik meg, sokaknál többször is megjelenik, aminek az egyik oka az immunrendszer nem megfelelő működése.

Néhány szer otthoni használatra:

Antimonium crudum: Kemény, sima felületű, gyakran csoportokban megjelenő szemölcsök.

Calcium-carbonicum: Kerek, kemény, egyedül álló szemölcs.

Causticum: Régi, nagy szemölcsök az arcon ( kifejezetten az orron), körmök alatt vagy az ujjbegyeken, ami nagyon könnyen vérzik. A szemölcs kemény és fájdalmas.

Dulcamara: A lapos szemölcs általában a kézfejen vagy az arcon található, világos barna színű, de lehet már feketés is.

Nitricum-acidum: Ez a legjobban bevált szer nagy, berepedezett vagy sárgás szemölcsökre, amik viszketnek vagy szúrnak és gyakran véreznek mosakodás közben.

Thuya: A leggyakrabban alkalmazott szer. Ha a fent említett szerek közül egyik sem jellemző, akkor Thuya a legjobb választás. A szemölcsök általában egyedül állnak, egyenetlen szélűek és könnyen vérezhetnek. Jellemzően a talpon találhatóak.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square