Férfi szexuális zavarokra való megoldás, homeopátiával

Ez egy kicsit kényes téma, de nagyon fontos róla beszélni. Főleg a mai rohanó világban, amikor nem csak a nőkön de a férfiakon is hatalmas a teher. A férfiaknak is ugyan úgy helyt kell állniuk a munkában és a családi életben is, meg kell teremteniük a család biztonságát, megfelelniük a társuk elvárásainak, hiszen már nekik is részt kell vállalniuk a háztartásban és a gyerekek körül. Ebben a megváltozott világban sajnos egyre több férfi elnőiesedik, elfelejtik a férfi mivoltukat. Persze ezt nem önszántukból csinálják, ezt hozta a változó világ, talán az empancipáció okozta vagy a nők megváltozott nőiességének a viselkedése. Biztos sok minden hozzájárul. De ha egy férfi nem tud férfi lenni az kihat az egész életére. Hiszen a férfiasság szimbólum a nagy izmokon kívül mégis csak a penis. Ebben szeretnék segíteni.

GRAPHIT - Ebben az állapotban hiányzik az életöröm. Lehet erős szexuális vágy, de inkább jellemző a teljes érdeklődés hiánya. Egyfajta impotencia állapot. Ha mégis sikerül izgalomba kerülni és megtörténik az aktus, nagyon gyakori az együttlét közbeni erekció vesztés.

LYCOPODIUM - A kis zsarnok. Aki otthon megalkuvó és papucs, de a munkahelyén kiadja az összes agresszióját, utasít, kioktat, irányít. Persze lehet ez fordítva is. Itt is jellemző az aktus közbeni erekció vesztés, de sokkal inkább jellemző ennél a szernél, hogy csak a feleséggel való együttlét alatt történik meg a kudarc. Nem ritka, hogy a házasság előtt zilált szexuális életet élő férfi nem tud teljesíteni a házassága alatt. Impotencia de csak a házastársával kapcsolatban.

SULPHUR - Nagyfokú szexuális vágy, de valahogy a végkifejlet mégis borzalmas. Nem teljes az erekció, mintha még hiányozna valami. Aktus alatt erőteljes izzadás jellemző és nagyon gyakori a együttlét után jelentkező égő fájdalom a hólyagban.

AGNUS CASTUS - Az igazi Cassanova, akinek hatalmas volt a szexuális étvágya és akár perverz dolgokat is kipróbált. De ez a nagyvilági élet impotenciához vezetett. Még mindig sokat fantáziál a szexről, akár perverz gondolatai is lehetnek, de ezek mind csak a képzeletben marad és sosem valósul meg. Már nem megy, bármennyire is nagy a vonzalom. Nagyon jellemző ennél a szernél a nemi szerv hidegség érzése.

 

Természetesen más homeopátiás szerek is szóba jöhetnek, csak a leggyakrabban alkalmazottakat írtam le. Ahhoz, hogy megtaláljuk a tünetekre és az egyénre legjobban illeszkedő szert, egy homeopátiás konzultáció szükséges.

Férfi szexuális vágy zavar, hipoaktivitás .....


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square