Kézizzadás homeopátiával

A kézizzadás nem egy betegség, sokkal inkább egy kellemetlen állapot. Lehet, hogy csak egy enyhe verejtékezésről van szó, de az is előfordulhat, hogy teljesen vizesre izzad a tenyerünk. Ez sok problémát okozhat és idővel negatív hatással fog kihatni az életünkre. Egyre jobban zavarba jövünk majd ha kezet kell fognunk valakivel, vagy tollat használva írnunk kell. Ez mind-mind kihatással lesz a társadalmi életünkre esetleg a karrierünkre is.

Mik lehetnek ennek a tünetnek az okai?

Bár a neurológiai, anyagcsere és egyéb szisztémás betegségek és állapotok néha túlzott izzadást okoznak, a legtöbb esetben olyan embereknél fordulnak elő, akik egyébként egészségesek. A hő és az érzelmek előidézhetik a tenyér izzadását, de sokan szinte egész nap szenvednek ettől a kellemetlenségtől,  független hangulattól vagy az időjárástól.

Mint minden betegségnek ennek is lehetnek lelki okai:  kilátástalan élethelyzet, tehetetlenség, ijedség

Mentális okok: maga teremtett világban élés, beteljesületlen vágy miatti negatív jövőkép, önuralomkényszer

De nincs ok az aggodalomra és nem kell rögtön kutatnunk a múltunkban, hogy mitől alakulhatott ki ez az állapot. Homeopátiával könnyen megszüntethető a tenyér izzadás, persze szakember segítségével, de pár otthoni praktika is a segítségünkre lehet.

Conium - A tenyér izzadás főként elalváskor jelentkezik.

Calcium carbonicum - Hideg, nyirkos kéz- és lábfejek. Előfordulhat még erőteljesebb izzadás a mellkas részen is. Általában jellemző rá, hogy fázós, kissé elhízott. Nem veti meg a tojást és a tejtermékeket.

Carbo animalis - A kéz és a lábizzadásuk szagos. Láthatóan nagyon érzékeny emberek, könnyen megrémülnek és elsírják magukat.

Natrium muriaticum - Kis fizikai megerőltetéstől vagy egy egyszerű munkavégzés közben is jelentős izzadás jellemző rá.

Phosphorus - Általában mozgékony, gyenge idegzetű emberek, akinek az izzadása tapadós, száradás után ragacsos érzéssel.

Thuya - Intenzív izzadás, mely mézhez hasonló illatú.


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square