Napszúrás, Hőguta, Napégés kezelése homeopátiával

Amikor beköszönt a kánikula és nagy meleg van, nem kell feltétlenül a napon lennünk ahhoz, hogy hőgutát kapjunk.
A napszúrás egy életveszélyes állapot is lehet, mivel a szervezet hőszabályozó rendszere a magas hőmérsékletnek való kitettség miatt meghibásodhat.
A napszúrás első tünetei: megnövekedett testhőmérséklet, száraz bőr, hiperventilláció ( megszaporodott légzés ), mentális zavarodottság esetleg eszméletvesztés.
Ezt az állapotot megelőzhetjük sok folyadék ivással, vízzel, és ha kerüljük a közvetlen erős napsütést vagy a nagy melegben végzett fizikai munkát.
A hőguta kialakulásának két legfőbb tényezője, a dehidráltság, ez azért okozhatja a problémát, mert a dehidrált személy nem képes elég gyorsan verejtékezni, és ez okozza a testhőmérsékelt emelkedését. A másik fő tényező, hogy a szélsőségesen meleg időben, vagy a közvetlen napsütés alatt a test nem képes eloszlatni saját hőcseréjét, nem tudja a szélsőséges melegben elpárolgatni a verejtéket, ezáltal a testhő emelkedik.
A sok víz iváson kívül és a test hőmérsékletének a csökkentésével, hűvös szobában tartózkodással, homeopátiával is segíthetünk a kialakult állapoton.

Glonoinum

Jellegzetesége a nagyon sápadt arc bőr és a fehér nyelv. Nagyon magas a láz és nagyon erős lüktető fejfájásunk van, mintha szét akarna robbanni a fejünk.

Aconitum

Ha csak ez a homeopátiás elsősegély szer van nálunk akkor a hirtelen kialakuló lázat és állapotot azonnal tudjuk vele kezelni.

Belladonna

Lüktető fejfájás, piros arc, nagyon magas láz, álmosság és mellkasi nyomás is érezhető.

Gelsemium

Fejfájás, magas láz és kóma szerű állapot. A beteg meg sem tud mozdulni, szinte mozdulatlanul fekszik.

Natrium - carbonicum

Erre a szerre akkor van szükségünk, ha nagyon sokszor kapunk napszúrást vagy hőgutát és szinte minden forró időben visszatér a panasz.

Mi egyebet tudunk tenni, amikor napszúrásra gyanakszunk .....


Elérhetőség

Hogyan zajlik a kezelés?
A bejelentkezés telefonon vagy e-mailben történik, majd ezt követi a találkozó. Homeopátiás kezelés előtt az előre megküldött anamnézis lapot  kitöltve vissza kell küldeni pár nappal a konzultáció előtt.  Mind homeopátiás ( felnőtt és gyermek )  és mind kineziológiai ( felnőtt ) beszélgetése esetében az első alkalom kb 1.5-2 órát vesz igénybe. Találkozásunkkor részletesen átbeszéljük a felmerült problémát/problémákat. Ez egy hosszabb rész, komoly aktív közreműködést igényel a pácienstől is. Homeopátiás konzultáció gyermekek esetén a szülő is részt vesz az első találkozáskor. A kezelés végén átbeszéljük a további kezelések menetét és a terápiát. 
Vegye fel Velem a kapcsolatot!
Jelentkezzen be már most az első kezelésre, hívjon vagy írjon ha bármi kérdése lenne.
Viktoria Nemeth

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 9.

© 2024 Németh Viktória. Minden jog fenntartva.

Készítette: Kulcsár Péter

map-markerfacebook-squarephone-squareskypeenvelope-square